Computable Awards passeert 41.000 stemmen

Opvallend veel stemmen tijdens vakantieperiode

Winnaars Computable Awards 2017

Winnaars Computable Awards 2017

Er zijn inmiddels 41.878 stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2018. Daarmee ligt het totaal aantal stemmen in lijn met het aantal dat vorig jaar ook werd behaald. Toch is er een opvallend feitje, want in de periode dat heel Nederland vakantie vierde zijn er ongeveer vijftienduizend stemmen uitgebracht. Dat is ongeveer drie keer meer dan er in 2017 aan stemmen in de vakantieperiode werd uitgebracht. Stemmen voor de Computable Awards 2018 kan tot en met 7 oktober 2018.

De reden dat de Computable Awards dit jaar het zo goed doen in de vakantieperiode schrijft de ict-vaktitel toe aan een speciale social media-campagne die tijdens de zomermaanden loopt. Hierin worden vakantiegangers actief opgeroepen om te gaan stemmen op hun favorieten. Deze campagne heeft dus zijn vruchten afgeworpen.

Tussen de verschillende categorieën beginnen inmiddels wel grote verschillende te ontstaan. Zo zijn de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar (2484). Dat is beduidend meer dan de 2202 stemmen die zijn uitgebracht op de ict-projecten in de zorg; de nummer 2-categorie dus. De derde categorie is de Hardwareleverancier van het jaar met 2147 stemmen.

Op dit moment zijn de minste stemmen uitgebracht in de categorie Serviceleverancier van het Jaar. Toch geven de 1710 stemmen wel goed inzicht welke voorkeuren de markt heeft in deze categorie. Overigens bepaalt dit oordeel voor de helft wie er uiteindelijk gaat winnen, net als in bijna alle andere de andere categorieën. De overige 50 procent wordt bepaalt door juryoordeel. Alleen in de categorie Partnerproject van het Jaar bepaalt het publiek volledig wie er wint, de genomineerden in deze categorie zijn bepaald door de redactie van Computable.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2018

Stem ook voor de Computable Awards 2018

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2018, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-03T10:37:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.