Laatste week om te stemmen voor Computable Awards

Ruim 61.500 stemmen zijn binnen

Vertraging

De laatste week is ingegaan om te stemmen voor de Computable Awards 2018. Op dit moment zijn er ruim 61.500 stemmen uitgebracht. De populairste categorie is die van Detachering- en Recruitmentspecialist van het Jaar. U kunt tot en met zondag 7 oktober 2018 uw stem uitbrengen voor de Computable Awards 2018.

Doorgaans liggen de aantallen stemmen per categorie voor de Computable Awards dicht bij elkaar. Dat is dit jaar anders, sterker zelfs, er zijn grote verschillen tussen categorieën. Het populairst zijn dus de detacheerders en recruiters. In deze categorie zijn inmiddels maar liefst 3818 stemmen uitgebracht. De enige categorie de enigszins hierbij kan aanhaken is die van ICT-project van het Jaar in het Onderwijs, waarin 3655 stemmen zijn uitgebracht. De nummer drie is Hardware- en Infrastructuurleverancier van het Jaar met 3185 stemmen.

De aantallen stemmen bij de top drie worden voorlopig nog niet gehaald in de categorie Serviceleverancier van het Jaar. Hier zijn de minste stemmen uitgebracht, al is het aantal van 2507 nog steeds meer dan acceptabel om een goed oordeel te kunnen gaan vellen. Daarbij moet wel worden aangetekend dat het publieksoordeel, net als in de andere categorieën, voor de helft gaat bepalen wie er wint. De andere helft komt tot stand op basis van het juryoordeel. Alleen in de categorie Partnerproject van het Jaar bepaalt het publiek volledig wie er gaat winnen, de redactie van Computable heeft hierin de genomineerden bepaald. In deze categorie zijn inmiddels 2710 stemmen uitgebracht.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2018

Stem ook voor de Computable Awards 2018

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2018, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-01T10:12:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.