Champagne en led-dansers tijdens Computable Awards

Op 30 oktober 2018 was het zo ver: de dertiende editie van de Computable Awards vond plaats. Een avond vol champagne, led dansers, maar ook De Speld Live en een photobooth. Voor Computable was het een speciale editie, want het 50-jarig jubileum van de ict-vaktitel werd ook gevierd. Het thema van de avond was dan ook Rewind FastForward. Welke invloed hebben de innovaties van toen op de ontwikkelingen van nu en wat kunnen we nog verwachten?

De gala-avond werd gepresenteerd door Ben van der Burg, oud-schaatser, commentator bij BNR Radio en bekende in het digitale werkveld. In totaal overhandigde hij, in samenwerking met diverse gastuitreikers, maar liefst eenentwintig prijzen op het podium van het Beatrix Theater. De trotse winnaars legden de overwinning met champagne in de hand vast in de photobooth. Deze camera toverde alle foto’s om tot Comptabele magazinecovers in een 50-jarige jubileumeditie.

Naast het uitreiken van de prijzen was het nodige entertainment geregeld. De gasten werden getrakteerd op een act van LED-dansgroep de EL dansers, De Speld Live en een felicitatieboodschap op video van staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Voorafgaand aan de awardshow konden de gasten genieten van een driegangendiner in het pop-up restaurant van chef-kok Jermain de Rozario.

Een impressie van de avond vindt u in het fotoalbum of onderstaande sfeervideo.

Computable Awards 2018

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-31T13:05:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.