Computable zoekt beste ict-projecten in het grootbedrijf

Inschrijving open tot en met 14 april

Schiphol won vorig jaar de Computable Award voor Ict-project van het Jaar in het Grootbedrijf

Ict-vaktitel Computable is op zoek naar het beste ict-project in het grootbedrijf om deze te belonen met de Computable Award. De prestigieuze onderscheiding wordt op 29 oktober uitgereikt in het Beatrixgebouw in Utrecht. Aanmelden voor de categorie Ict-project van het Jaar in het Grootbedrijf kan tot en met 14 april 2019.

Net als voorgaande jaren reikt Computable prijzen uit voor ict-projecten in verschillende branches, waaronder het grootbedrijf. Om in aanmerking te komen voor deze ict-prijs, moet het project afgelopen jaar op de een of andere manier een belangrijke rol hebben gespeeld bij of voor de overheid. Bijvoorbeeld projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

In de voordracht moeten de volgende vier punten worden onderbouwd: algemene beschrijving van het project, de complexiteit en/of risico’s in/van het project, de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant en de originaliteit en/of innovatieve kracht van/in het project.

De top tien ict-projecten bij de overheid gaan op woensdag 15 mei pitchen voor een projectjury. Op basis van deze talk selecteert de jury vijf genomineerden. De presentatieronde vindt plaats op het kantoor van Computable in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. Publiek is welkom.

Winnaar 2018

Aandragen

Draag nu een ict-project in het grootbedrijf aan en wie weet zien we dat project terug als winnaar van een Computable Award op 29 oktober 2019.

In de categorie Ict-project van het Jaar in het Grootbedrijf won vorig jaar Schiphol met het Digital Airport Program (DAP). Het programma legt de nadruk enerzijds op het zo comfortabel mogelijk maken van de reis voor de passagier, anderzijds om alle assets op het vliegveld slim en digitaal aan te sturen en volop innovatief in te zetten. Van het meten van allerlei asset-informatie via slimme sensoren tot het beschikbaar stellen van data via api-platformen voor reisaanbieders en luchtvaartmaatschappijen. Van bio-identificatie, indoor-locatiebepaling tot optimale planning en ondersteuning in de handen van reizigers

In het Computable Awards-traject voor 2019 passeren de beste projecten in de zorg, het mkb, het onderwijs en de overheid de revue tijdens presentatiemomenten voor een projectjury. Daarnaast worden er prijzen uitgereikt aan leveranciers, directeuren, startups en digitale innovaties en transformaties. De aanmeldingen voor deze categorieën openen later, waarna de juryberaden plaatsvinden in het tweede kwartaal van 2019.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-08T11:01:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.