Laatste week: Computable zoekt tech-startups

Computable Awards 2019

Dit artikel delen:
start-up

De laatste week dat Nederlandse tech-startups zich kunnen aanmelden voor de Computable Awards 2019 is ingegaan! De inschrijving staat open tot en met aanstaande zondag 21 april. Vanaf maandag 22 april is het alleen nog mogelijk om digitale innovaties en transformatie en partnerprojecten bij de redactie van Computable aan te reiken.

Op dit moment heeft Computable in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar 56 inzendingen ontvangen. Een groep Computable-experts beoordeelt al deze voordrachten en bepaalt welke twintig startups mogen komen presenteren tijdens het juryberaad op woensdag 22 mei as. Van deze twintig worden er tien genomineerd.

Onder alle inzendingen zijn startups terug te vinden met verschillende uitgangspunten. Zo hebben startups zich aangemeld die zich focussen op blockchain, kunstmatige intelligentie en Internet of things. Ook zijn er startups die zich onderscheiden door hun verfrissende kijk op de AVG/GDPR. Zij maken allemaal nog kans om uitgenodigd te gaan worden voor het juryberaad van 22 mei. Via de speciale aanmeldmodule kunnen startups worden aangedragen.

Winnaar 2018

Aandragen

Draag nu een startup aan en wie weet zien we deze terug als winnaar van een Computable Award op 29 oktober 2019.

In de categorie Nederlandse Startup van het Jaar van vorig jaar was Winq de winnaar. De startup speelt in op het gegeven dat een patiënt die een diagnose krijgt op het moment zelf vaak niet in staat is om helder na te denken en thuis pas aan het malen slaat. Het is een online-platform voor het ontwikkelen, delen en distribueren van gepersonaliseerde digitale keuzehulpen om samen beslissen tussen patiënt en zorgverlener te bewerkstelligen Met Winq kan de patiënt thuis rustig de diagnose inclusief mogelijke behandelplannen bekijken en in de eigen tijd beslissingen nemen. Hiermee wordt er niet alleen tijd bespaard, maar worden ook samen betere beslissingen genomen over de behandeling.

Computable Awards 2019

Tijdens een spectaculaire awardsshow in het Beatrix Theater in Utrecht worden op 29 oktober as de winnaars bekend gemaakt van de Computable Awards 2019.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Beste innovative product sinds tijden!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-15T11:19:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.