Computable op jacht naar digitale transformaties

Computable Awards 2019

Digitale transformatie

Ict-vaktitel Computable is op zoek naar digitale transformaties om deze te belonen met een Computable Award. De prestigieuze onderscheiding wordt op 29 oktober uitgereikt in het Beatrixgebouw in Utrecht. Aanmelden voor de categorie Digitale Transformatie van het Jaar kan tot en met 29 mei 2019.

Aandragen

Draag nu een digitale transformatie aan en wie weet zien we deze terug als winnaar van een Computable Award op 29 oktober 2019.

Het aanmelden van digitale transformaties kan via de speciale aanmeldmodule. Vijftien Computable-experts nomineren vervolgens tien deelnemers middels een digitale beoordeling. De tien uitverkorenen krijgen vervolgens de opdracht mee om tijdens de zomermaanden een video te ontwikkelen over hun digitale transformatie die Computable na de zomervakantie publiceert. Na deze categorie staat alleen nog de categorie Partnerproject van het Jaar (sluiting 5 juni) op het programma, waarna op 4 juli het stemproces start.

Winnaar 2018

Vorig jaar wonnen KPN, Personal MedSystems en Vital10 met het ‘Hartfilmpje maken met de smartphone’ de Computable Award voor Digitale Transformatie van het Jaar. Met de mobiele ECG-dienst CardioSecur kunnen ruim 1.100 Nederlandse huisartsenpraktijken gebruikmaken van een nieuwe dienst van KPN, Personal MedSystems en Vital10, waarbij het mogelijk wordt met een smartphone of tablet bij de huisarts of de patiënt thuis een volwaardig hartfilmpje (ECG) te maken.

Hartfilmpjes maken ‘op afstand’ is al sinds 2006 mogelijk, maar met CardioSecur maakt de huisarts met behulp van een smartphone of tablet een volwaardig elektrocardiogram. Een cardioloog van Vital10 kijkt op afstand mee en helpt de huisarts bij het stellen van de juiste diagnose door een beoordeling van het hartfilmpje op afstand. Door daarnaast virtueel te overleggen met de cardioloog krijgt de huisarts extra mogelijkheden om de juiste diagnose te stellen.

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2019. Publieksstemming bepaalt voor de helft de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 29 oktober vindt per categorie de aanwijzing van de winnaars plaats. De komende tijd maken we gedoseerd ook andere genomineerden bekend.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2019, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-23T10:28:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.