Computable Awards 2019 passeert 30.000 stemmen

30.000

Ruim een maand na de start van het stemproces van de Computable Awards 2019 zijn er ruim dertigduizend stemmen uitgebracht. Hiermee zijn er iets meer stemmen uitgebracht ten opzichte van vorig jaar. Stemmen voor de Computable Awards kan tot en met zondag 6 oktober 2019.

Op dit moment is er wel een flink verschil in aantal stemmen tussen de twintig verschillende categorieën. Zo zijn er in de categorie Softwareleverancier van het Jaar inmiddels 1850 stemmen uitgebracht, waarmee dit momenteel de koploper in deze competitie is. Ook de categorieën Hardware- en Infrastructuurleverancier van het Jaar en Service-integrator van het Jaar doen het goed. In deze deelcompetities zijn respectievelijk 1740 en 1728 stemmen uitgebracht. De minste stemmen zijn uitgebracht in de categorie ICT-project van het Jaar in het MKB, de teller staat nu op 1137.

Campagne voeren

Zonder te verraden hoeveel stemmen individuele genomineerden hebben gehad, zien we in meerdere categorieën grote verschillen ontstaan tussen de verschillende kandidaten. Een analyse op de inmiddels uitgebrachte stemmen wijst uit dat sommige genomineerden erg veel baat hebben bij de inzet van de door Computable verstrekte marketingmaterialen. Deze uitingen kunnen bijvoorbeeld op websites, in mailingen of als voetnoot in e-mails worden meegenomen. Elke genomineerde heeft van ons in de verstrekte media-kit een unieke code meegekregen waarmee in de stemmodule direct naar de desbetreffende categorie kan worden doorgeklikt. Computable kan op basis van deze data herleiden of desbetreffende genomineerde aan het campagne voeren is.

Overigens bepaalt publieksstemming in twintig van de 21 categorieën voor de helft wie er uiteindelijk gaat winnen. De overige 50 procent wordt bepaalt door juryoordeel. Alleen in de categorie Partnerproject van het Jaar bepaalt het publiek volledig wie er wint, de genomineerden in deze categorie zijn bepaald door de redactie van Computable. Stemmen kan dus nog tot en met zondag 6 oktober 2019.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2019

Stem ook voor de Computable Awards 2019

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2019, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-07T09:26:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.