Computable Awards 2019 bereikt 50.000 stemmen

Awards

De zomervakantie is afgelopen en dat is te merken in het aantal stemmen dat is uitgebracht voor de Computable Awards 2019. Na een rustigere fase in augustus zijn inmiddels de vijftigduizend stemmen bereikt. Hiermee ligt Computable op koers om een vergelijkbaar aantal stemmen te gaan binnenhalen ten opzichte van vorig jaar. Stemmen voor de Computable Awards kan tot en met zondag 6 oktober 2019.

Er is op dit moment één categorie die de drieduizend stemmen is gepasseerd en dat is die van de ict-dienstverleners. De categorie Service-integrator van het Jaar heeft op dit moment 3058 stemmen gehaald. Ook is er één categorie die nog niet de tweeduizend stemmen is gepasseerd, en dat is die van ICT-project van het Jaar in het MKB. Toch is er met de 1849 stemmen in deze categorie al een goed publieksoordeel waar te nemen.

Overigens bepaalt publieksstemming in twintig van de 21 categorieën voor de helft wie er uiteindelijk gaat winnen. De overige 50 procent wordt bepaald door het juryoordeel. Alleen in de categorie Partnerproject van het Jaar bepaalt het publiek volledig wie er wint, de genomineerden in deze categorie zijn bepaald door de redactie van Computable. Stemmen kan dus nog tot en met zondag 6 oktober 2019.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2019

Stem ook voor de Computable Awards 2019

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2019, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-19T15:56:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.