Dionne Stax presenteert Computable Awards 2019

Dionne Stax

Dionne Stax.

Journaliste en tv-presentatrice Dionne Stax zal op 29 oktober 2019 de Computable Awards 2019 presenteren. In vier blokken zal zij telkens samen met een gastuitreiker de 21 winnaars bekend gaan maken. Elk blok krijgt een eigen thema dat gekoppeld zit aan de vier basiselementen aarde, water, vuur en zuurstof. Deze elementen worden tijdens de spectaculaire uitreiking gekoppeld aan het vijfde element digitalisering.

Dionne Stax presenteert sinds 2017 het programma ‘Van Onschatbare Waarde’ bij Omroep MAX. Ook presenteert ze daar de programma’s ‘Heel Nederland Slaapt’, ‘Operatie Live’ en het eenmalige programma ‘EHBO’. Tevens maakte ze recent de documentairereeks 'Lady Di & Dionne' over het leven van Lady Diana voor de NTR. Recent presenteerde Stax het Gouden Televizier-Ring Gala.

Tot afgelopen augustus presenteerde Stax ook het NOS Journaal. Bij de NOS is ze haar carrière in 2007 begonnen, toen nog als stagiaire. Zo werkte ze voor NOS Headlines, de voorloper van NOS op 3, toen nog op het digitale themakanaal NOS Journaal 24. In 2012 werd zij een van de presentatoren van het nieuwsbulletin NOS op 3 op televisie. Als binnenlandredacteur was Stax ook een van de vaste gezichten van de ochtend- en daguitzendingen van het NOS Journaal.

The 5th element

Elk jaar koppelt Computable een thema aan zijn Awards-uitreiking. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘the 5th element’. Als ict-vakblad willen we digitalisering als vijfde element koppelen aan de vier basiselementen aarde, water, vuur en zuurstof. Gedurende de avond zullen de naar schatting 850 aanwezigen met deze vier elementen geconfronteerd worden. Dit zit hem in de aankleding, het eten, maar ook in de spectaculaire show die georganiseerd wordt in het Beatrix Theater in Utrecht.

Tijdens de avond kijken we ook naar de digitalisering achter de vier basiselementen. We gaan op zoek naar de vraag wat ict-technologie kan betekenen voor het desbetreffende basiselement. Met video’s zullen we de aanwezigen verrassen met Nederlands technologisch vernuft achter aarde, water, vuur en zuurstof.

Ook aanwezig zijn?

Het is niet meer mogelijk om te stemmen voor de Computable Awards 2019. Het juryoordeel is binnen, de 62.984 stemmen zijn geteld en de einduitslag maken we op 29 oktober as bekend. Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2019, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

Bekijk wie er genomineerd zijn voor de Computable Awards 2019.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-15T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.