Aanmelden Computable Awards 2021 van start

Eva Brouwer, Computable Awards 2020

Presentatrice Eva Brouwer tijdens de live-uitzending van de Computable Awards 2020.

De eerste live-uitzending van de Computable Awards is nog maar net feestelijk afgesloten of de aanmeldprocedure voor volgend jaar gaat alweer van start. In het najaar worden voor het zestiende jaar op rij de prijzen uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

Aanmeldmodule

Aanmelden voor de Computable Awards 2021 kan via een speciale aanmeldmodule.

Vanaf 2020 werkt Computable Awards met twee hoofdcategorieën: aanbieders en projecten. Bij de aanbieders zijn er twaalf categorieën. Denk aan Software/SaaS, Hardware & Infrastructuur, maar ook Service Integrator, Duurzaamheid & MVO en CxO. Het projectonderdeel telt acht categorieën. Het betreft vijf projecten in bijvoorbeeld het onderwijs en de zorg. Ook worden hier digitale innovaties, digitale transformaties en partnerprojecten geëerd.

Qua voordrachten zoekt Computable naar aansprekende en opmerkelijke prestaties in het afgelopen jaar. In de aanbiederscategorieën kan de onderbouwing zijn op basis van een nieuwe productintroductie, een bijzondere prestatie van het bedrijf of het komen met nieuwe technologie. In alle categorieën kan er voorgedragen worden via de speciale aanmeldmodule.

Bij de cxo’s zoeken we naar opvallende prestaties op conto van directeuren van ict-bedrijven, ict-directeuren van eindgebruikers en directeuren van ict-divisies. Bij projecten moet er een toelichting gegeven worden op de complexiteit/risico’s, de toegevoegde waarde, de originaliteit/innovatieve kracht en de rol van de leverancier. Bij startups tot slot zoeken we naar informatie over het product of de dienst, de markt waarin het zich begeeft en de ontwikkeling van het team en de business.

Jurering

Alle voordrachten worden aan een team van experts voorgelegd dat elke case digitaal beoordeelt. Op basis van deze conclusie wijst de hoofdjury van de Computable Awards in de aanbiederscategorieën de genomineerden aan. Het oordeel van de experts is doorslaggevend voor wie een uitnodiging ontvangt voor de juryberaden in vijf projectcategorieën en bij de startups.

Dutch Blockchain Awards 2021

Rightbrains Awards

Computable is sinds 2017 partner van de Digital Leadership Award en de Digital Talent Award van Rightbrains. Ook hier kunnen voordrachten voor worden aangedragen.

Computable is als technische partner verbonden aan de Dutch Blockchain Awards. Deze prijzen zijn bedoeld voor projecten, organisaties en personen die een uitzonderlijk blockchain-prestatie hebben geleverd. Ook hier is de nominatiemodule geopend. Aangezien deze prijzen geen onderdeel zijn van de Computable Awards, is er een aparte aanmeldmodule beschikbaar.

De Dutch Blockchain Awards bestaat uit in totaal zes categorieën: Social Impact AwardEnterprise Solution AwardPublic Solution AwardImpactful Person Award en Meaningful Education Award.

Categorieën Computable Awards 2021

Aanbieders

Projecten


Deadlines indienen voor Computable Awards 2021:

Categorie Voordragen tot en met
Zorgproject wo. 24 feb. 2021
Grootzakelijk project wo. 3 mrt. 2021
MKB-project di. 9 mrt. 2021
Software / SaaS zo. 14 mrt. 2021
IaaS & PaaS zo. 14 mrt. 2021
Hardware & Infrastructuur zo. 14 mrt. 2021
Security & Digital Forensics zo. 14 mrt. 2021
Digital & E-commerce zo. 14 mrt. 2021
Service Integrator zo. 14 mrt. 2021
Opleiding & Training zo. 14 mrt. 2021
Services zo. 14 mrt. 2021
Detachering & Recruitment zo. 14 mrt. 2021
Duurzaamheid & MVO zo. 14 mrt. 2021
CxO zo. 14 mrt. 2021
Overheidsproject wo. 17 mrt. 2021
Onderwijsproject do. 18 mrt. 2021
Tech-startup wo. 24 mrt. 2021
Digitale Innovatie di. 27 apr. 2021
Digitale Transformatie di. 27 apr. 2021
Partnerproject zo. 2 mei. 2021
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-16T11:56:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.