Computable presenteert: 174 nominaties in 20 video’s!

Computable Awards 2021 tikt bijna 33.000 stemmen aan

Rode loper

Nog anderhalve week en dan sluit het stemproces voor de Computable Awards 2021. Om alle genomineerden nog eens goed voor het voetlicht te brengen, nam Computable twintig talkshows op waarin juryleden uit het proces van 2021 toelichting geven op alle genomineerden. Al deze video’s zijn nu te bekijken.

Zondag 10 oktober is de laatste dag dat er nog een stem is ui te brengen voor de Computable Awards 2021. Inmiddels zijn er bijna 33.000 stemmen geteld en tekent zich voorzichtig af wie de favorieten van het publiek zijn. Dit oordeel bepaalt overigens voor de helft wie er wint, juryoordeel weegt even zwaar mee in het eindoordeel. In de categorie Partnerproject bepaalt het publiek volledig wie er wint.

Talkshows en video’s

Juryberaad Grootzakelijk project Computable Awards 2021 in Jaarbeurs Studio

Juryberaad Grootzakelijk project Computable Awards 2021 in Jaarbeurs Studio met v.l.n.r. Ruud Mulder, Marcel van Wort, Sander Hulsman en Leendert Hinds.

Recent heeft Computable in talkshow-stijl de genomineerdenvideo’s opgenomen in Jaarbeurs Studio. Deze video’s zijn op LinkedIn gedeeld en zijn te bekijken als Computable Awards gevolgd wordt. Ook zijn ze gepubliceerd op het YouTube-account van Computable. In de video’s fungeert Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman als talkshowhost en verwelkomt hij in totaal veertien juryleden als gast.

In de video’s komen alle nominaties van de Computable Awards aan bod. De juryleden die toelichting geven per kandidaat zijn onderdeel van de hoofdjury, hebben een tussentijds juryberaad bijgewoond en/of hebben de digitale beoordeling in het voortraject gedaan. In de video’s wordt ook ingegaan op actuele ontwikkelingen in desbetreffende onderdeel.

Voortgang stemmen

Op dit moment zijn er bijna 33.000 stemmen binnen. De meeste stemmen zijn uitgebracht in de categorie Service Integrator, gevolgd door de categorieën Software / SaaS en IaaS & PaaS. Stemmen op de Computable Awards 2021 is nog mogelijk tot en met zondag 10 oktober 2021. Heb je een stemadvies nodig? Lees dan wie er allemaal genomineerd zijn.

Partner worden van de Computable Awards 2021?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2021, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en beleef de spectaculaire uitreiking op 3 november!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-01T11:54:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.