Laatste week om voor Awards voor te dragen

Computable Awards 2022

Laatste kans last chance

Vanaf nu is het nog één week mogelijk om kandidaten aan te dragen voor de Computable Awards 2022. De harde deadline hiervoor is dinsdag 12 april einde dag, hierna kunnen er geen inzendingen meer in behandeling genomen worden. Op dit moment zijn er ruim driehonderd voordrachten die in de zestien verschillende categorieën kans maken op een Computable Award.

Een week voor sluiting zijn er nog veel ict-bedrijven, eindgebruikers en pr-bureaus bezig met het formuleren van een of meerdere inzendingen. Dit jaar zijn er meerdere wijzigingen bij de Computable Awards doorgevoerd. Enerzijds is het juryproces aan de achterkant met digitalisering efficiënter ingericht, anderzijds zijn de categorieën aan de aanbiederszijde op de schop gegaan. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat verschillende partijen nog ietwat zoekende zijn naar de invulling van hun inzending.

Product wordt toepassing

Draag kandidaten aan!

Doe een voordracht voor de Computable Awards 2022. Dit kan tot en met 12 april 2022.

Dit jaar hebben we namelijk niet meer een verdelingen op basis van het product dat geleverd wordt (hardware, software, security, etc.), maar gaat het meer over de reden van het op de markt brengen van een product of technologie. Zo vragen we naar de toepasbaarheid voor klantende manier hoe ons werken verandertde weerbaarheid die er gerealiseerd wordt en de mate waarin de technologie duurzaam is.

Onder alle inzendingen komen we veel bekende namen tegen. Zo zijn er veel grote eindgebruikers die it-talenten voor een Computable Award hebben voorgedragen, maar die ook in verschillende projectcategorieën naar voren komen. Ook zien we veel oud-deelnemers aan de Computable Awards die in 2022 nogmaals een gooi gaan doen naar een hoofdprijs. Voorts zien we veel nieuwe partijen die voorgedragen worden, dat met namen te verklaren is door de nieuwe categorieën die in het leven geroepen zijn. Daaruit blijkt ook dat deze categorieën niet alleen door aanbieders van it-producten en -diensten gevonden worden omdat naast producten en technologieën ook initiatieven hun weg hiernaar toe vinden.

Genomineerden en stemmen

Computable staat nog met heel veel partijen in contact die de laatste week van het aanmeldproces nog met een voordracht gaan komen. Op 13 april zal de aanmeldmodule gesloten zijn en is het niet meer mogelijk om in te dienen. Een groep van in totaal 41 Computable-experts zal dan in vijf dagen alle inzendingen gaan beoordelen. Eind juni start Computable met het bekendmaken van alle genomineerden om vervolgens op maandag 4 juli te starten met het stemproces.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:03:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.