Deze 10 initiatieven zijn verantwoord bezig!

Genomineerden Computable Awards 2023, categorie Duurzaamheid & MVO

Nominees nominaties awards

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2023 in de categorie Duurzaamheid & MVO. Het gaat om trajecten of ontwikkelingen van/bij onder andere Alzheimer Centrum Limburg, BE Networks, Closing the Loop, Incentro, ITvitae, NorthC, Refurbed, Smartdc Rotterdam, TechMeUp en Vodafone. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 30 oktober.

Een groep van in totaal 27 Computable-experts heeft de 38 voordrachten in de categorie Duurzaamheid & MVO digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2023 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Stijn GroveRuud MulderFred Streefland, Anouk Vos en Jasper Wognum. De voordrachten zijn getoetst op de reden waarom, hoe het gerealiseerd is, de rol digitalisering en wat het heeft opgeleverd. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 13, 37, 20 en 30 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Duurzaamheid & MVO zijn:

Stemmen

Op 3 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit gaan we doen in het Beatrix Theater in Utrecht. Het thema van de avond wordt ‘Age of Discovery’, een verwijzing naar de achttiende editie van De Computable Awards. Achttien is immers een leeftijd waarop het leven een verandering ondergaat. Deze ontdekkingstocht staat symbool voor de uitreikingen dit jaar. In de maand juni worden in totaal in zestien categorieën genomineerden bekendgemaakt.

Partner worden van de Computable Awards 2023?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2023, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en maak de spectaculaire uitreiking op 30 oktober van dichtbij mee!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-19T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.