Sun en Cisco vereenvoudigen netwerkbeheer

Dit artikel delen:

Sun Microsystems en Cisco storten zich samen op platform-optimalisatie en bieden de gebruiker daarmee een eenvoudiger netwerkbeheer.

Onder de naam 'Sun-Cisco Optimized Platform Recommendations' leveren de twee bedrijven oplossingen die de optimale beschikbaarheid van het netwerk beogen. Eén van de concrete resultaten van de samenwerking is een pakket hardwareconfiguraties uit de Netra-productfamilie, voorzien van Sun Cluster 3.0 software. Deze hard- en software is speciaal ontwikkeld voor de netwerkbeheerapplicaties van Cisco.
 
De samenwerking moet niet alleen resulteren in minder test- en integratieproblemen en een hoger niveau van beschikbaarheid. Ook wordt de it-manager in staat gesteld sneller en eenvoudiger onderdelen in te kopen, door het gebruik van een gezamenlijke bestellijst.
 
Op dit moment zijn drie applicaties beschikbaar: de Cisco Access Registrar (een managementapplicatie die toegang verschaft tot mobiele, draadloze ip-diensten), het Cisco VPN Solution Center, waardoor klanten Virtual Private Networks beheersbaar en toegankelijk kunnen maken en de Cisco Network Registrar (een dns/dhcp-systeem dat schaalbare naw-diensten biedt voor de netwerken van bedrijven en serviceproviders). In de toekomst zullen hier nog meer applicaties aan worden toegevoegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-03-15T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.