Windows Vista bèta 2 voor iedereen beschikbaar

Dit artikel delen:

Microsoft heeft de tweede bèta-versie van Windows Vista beschikbaar gesteld. De download van de opvolger van Windows XP is voor iedereen beschikbaar.

De download van build 5384.4 is ruim drie gigabyte, en is in een x86- en x64-versie leverbaar. Er is een Engelstalige, Duitstalige en een Japanse versie van de bèta beschikbaar. De testversie is ook op dvd beschikbaar, maar daar moet wel 16 euro aan portokosten voor worden betaald.

De nieuwe bètaversie mist de pc-naar-pc synchronisatie. In eerdere versies zat deze functie wel, maar in de vorige beta versie was de functie ook al verdwenen. Onduidelijk was of de pc-naar-pc synchronisatie terug zou keren, maar Microsoft heeft nu de knoop doorgehakt. Het bedrijf zegt deze feature eruit te hebben gehaald omdat deze nog niet voldeed aan de eisen. “Maar we zijn plan dit in de toekomst aan onze klanten te leveren”, aldus een woordvoerder van Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hallo iederen.
Ik ben doofheid. ik wil graag weten hoe, Waar is downloaden: Windows Vista Beta 2. ?

Hij is al vanaf 6 jun. te downloaden vanaf download.com waar hij reeds 0 maal gedownload is...!!

ik heb de vista beta2 gedownload maar heb nog een activerings code nodig. wil het graag uitproberen ben het ook van plan aan te schaffen maar wil wel weten wat het allemaal heeft en kan


B.V.D
R.C.Haselhoef

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-06-09T10:45:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.