Download beta 2 van Windows Vista stopgezet

Microsoft heeft de download van Windows Vista beta 2 plots stopgezet. Het bedrijf zegt dat zijn vooraf gestelde limiet is bereikt. Het had vantevoren geen harde limiet aangegeven waarna de publieke beta niet meer beschikbaar zou zijn.

Geïnteresseerden die zich hebben geregistreerd voor het beta-programma van de nieuwe Windows-versie hebben nog tot 14 juli om de software binnen te halen. Nieuwe aanmeldingen, voor de productsleutel en activeringscode van de Vista-proefversie, worden niet meer aangenomen. Ontwikkelaars en beheerders die een abonnement hebben op het Microsoft Developer Network (MSDN) hebben nog wel toegang tot Vista-beta's.

De softwareproducent verklaart dat de belangstelling voor Vista - en het aantal downloads van beta 2 - enorm is. Eindgebruikers die nu pas willen snuffelen aan de begin juni uitgebrachte publieke beta grijpen dus mis. Later dit jaar verschijnt er een Release Candidate voor het besturingssysteem. Windows Vista is in november beschikbaar voor zakelijke gebruikers (die hebben getekend voor abonnementsconstructie Software Assurance) en begin volgend jaar voor de algemene markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Waarom Vista downloaden of gebruiken Vista zal uiterlijk in 2012 verdwijnen en in 2010 zal Windows 7 op de markt komen.
Niemand wil met Vista werken, bagger, rotzooi zijn veel gehoorde kreten.

Eric.
Wat is jouw reaktie op Vista, ik zie dat je alleen reageert op andermans kreten, heb je zelf al vista geprobeerd?, zo te zien niet. HIer totaal geen probs over Vista, alles draait uitstekend, ook alle hardware werkt goed met Vista.

... alle vorige windowsuitvoeringen hadden ook niet het eeuwige leven. Ik ben geen echte windows fan maar over mijn geinstalleerde vista x64 heb ik weinig te klagen. Een graadmeter is b.v. het spel RedBaron van begin 2000 die draait nog het best op, jawel vista x64. Alle vorige win versies bleven regelmatig hangen.Zelfs met dit dualboot systeem Xp en vista steekt vista er positief boven uit tov XP.

ik heb ook vista - echt irritant dat vista bij elk programma dat ik wil openen, vraagt het systeem of ik het echt zeker weet van, weet u zeker dat u door wilt gaan? en ik heb al 5 keer een systeem crash gehad en mijn laptop met dat opgehemelde graf vista is pas 2 maanden oud
en ik kan geen ongebruikte mappen verwijderen omdat het systeem zegt dat het programma door een andere toepassing gebruikt word terwijl dat niet zo is
vista is gewoon tering zooi bagger bagger en nog eens bagger

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-07-03T09:31:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.