Kwaliteitsregeling internetdiensten uitgebreid

Dit artikel delen:

Branchevereniging ICT~Office breidt de Kwaliteitsregeling Internetdiensten voor het Onderwijs uit naar andere sectoren.

Daarmee wordt de regeling, met de bijbehorende geschillenregeling, interessant voor meer gebruikers en meer Internet Service Providers. De regeling voorziet nu al in een behoefte van scholen voor hun keuze voor ISP's. Voor de verbreding van de regeling wordt gedacht aan de zorgsector en het mkb.

De Kwaliteitsregeling zorgt voor meer transparantie en een structureel hoog kwaliteitsniveau van in de markt aangeboden internetdiensten. De ISP's die aan deze regeling deelnemen, verplichten zich hun diensten en de kwaliteit op transparante wijze aan te bieden, waarbij zij instaan voor de functionaliteit en de kwaliteit.

Vanaf 1 oktober 2006 voert ICT~Office de regeling uit. De overdracht van de Kwaliteitsregeling, voorheen ondergebracht bij Stichting Kennisnet ICT op School, vond op vrijdag 19 september plaats door het ondertekenen van een overeenkomst tussen ICT~Office en het bestuur van de Kwaliteitsregeling. Het platform voor eNederland, ECP.nl, zal de branchevereniging projectmatig ondersteunen bij de verbreding naar andere sectoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-10-04T08:43:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.