Zakelijk Nederland krijgt Vista, Office en Exchange

Dit artikel delen:

Microsoft heeft Windows Vista, 2007 Office System en Exchange Server 2007 officieel voor de zakelijke markt in Nederland gelanceerd. In De Doelen in Rotterdam kondigde Theo Rinsema, algemeen directeur van Microsoft Nederland, met de drie nieuwe producten ook een totaal nieuwe manier van werken aan.

‘Het nieuwe werken’ is de naam die Microsoft geeft aan de komst van Windows Vista, 2007 Office System en Exchange Server 2007. Daarmee bedoelt het dat technologie niet meer de maatstaf binnen het arbeidsveld is, maar dat de macht bij het individu ligt. Vista en de nieuwe versies van Exchange en Office dragen bij aan deze mentaliteitsverandering en volgens Microsoft zullen medewerkers hierdoor alleen maar productiever worden. “Tegenwoordig werken we op een andere manier”, meent Rinsema. “Technologie staat op de tweede plaats en de productiviteit van de medewerker staat aan kop. We bouwen tegenwoordig technologie om dit individu heen om deze productiviteit te bevorderen. Windows Vista, 2007 Office System en Exchange Server 2007 sluiten hier volledig op aan.”

De afgelopen twee jaar zijn alle Microsoft-partners al klaargestoomd voor de komst van de drie nieuwe producten. Nieuwe applicaties zijn reeds gebouwd en de overstap is zo zorgvuldig mogelijk voorbereid. 2007 wordt dan ook een uitdaging voor Microsoft om ‘het nieuwe werken’ in de markt onder de aandacht te brengen.

De belangrijkste ontwikkelingen in Vista, Office en Exchange zijn volgens Microsoft de nieuwe gebruikers-interface, de ondersteuning van open standaarden, beveiliging, unified communications en de kosten voor de levering en installatie die aanzienlijk verlaagd zijn. Op 30 januari volgt de lancering van Vista en Office 2007 voor de consumenten- en kleinzakelijke markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-11-29T07:57:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.