Banyan en Capacity samen in beheersoftware

Dit artikel delen:

Banyan Systems en Capacity Software hebben een overeenkomst getekend voor het gezamenlijk ontwikkelen van software voor systeembeheer. De Banyan-produkten Enterprise network services, Vines en de directory service Streettalk worden geïntegreerd met Netcon, de systeembeheersoftware van Capacity.

Banyan verkoopt Netcon 3.0 als een compleet geïntegreerde software-oplossing voor systeembeheer. Dat is belangrijk omdat er een grote vraag is naar systeembeheersoftware, menen Banyan en Capacity.
Netcon is een softwarepakket voor PC-systeembeheer en PC-netwerkbeheer dat ontworpen is om het dagelijks beheer van grote PC-netwerken (lan/wan) te vereenvoudigen. Aangezien Banyans netwerksoftware bedoeld is voor het opzetten van grote, bedrijfsomvattende multi-vendor netwerken, sluiten de produkten van beide bedrijven goed op elkaar aan. Binnen Netcon 3.0 is de functionaliteit van een helpdesk gecombineerd met netwerkbeheer en is een module ondergebracht voor toegang op afstand. Hiermee kunnen gebruikers thuis of onderweg ook toegang krijgen tot het netwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-05-06T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.