ICT-servicecentrum politie gesloten vanwege asbest

Dit artikel delen:

Het gebouw waarin het ict-servicecentrum van de politie huist, is tijdelijk gesloten. Er zijn asbestdeeltjes in het gebouw aangetroffen. Het centrum is onderdeel van de voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN).

Het pand in Odijk waar de voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN) is gehuisvest, is tijdelijk gesloten nadat er asbestdeeltjes zijn aangetroffen. De vtsPN bestaat uit het Nederlands Politie Instituut, het ict-servicecentrum Politie, Justitie en Veiligheid en het Concern Informatiemanagement Politie.

In het gebouw werken zo'n achthonderd mensen die na de ontdekking van de asbest direct naar huis zijn gestuurd. De ontdekking werd gedaan tijdens een onderzoek dat deel uitmaakt van een risico-inventarisatie en -evaluatie. Het pand in Odijk is in de jaren zestig gebouwd, toen asbest vaak als brandwerend middel werd gebruikt.

Het is nog niet duidelijk hoe lang het gebouw gesloten blijft, ook is onduidelijk of het personeel tijdelijk een ander onderkomen krijgt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Niet best! Er werken 800 man maar er zijn ook nog 200 man ondersteunend personeel die stil zitten.... een ramp

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-07-19T13:56:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.