Nieuwe bètaversie SP1 voor Vista vrij beschikbaar

Dit artikel delen:

Een nieuwe bètaversie van service pack 1 voor Windows Vista dwaalt op internet rond. Het nieuwste service pack is stukken kleiner dan de vorige bèta.

De nieuwste bèta versie van het eerste service pack voor het besturingsssyteem Windows Vista is op internet te vinden. Microsoft liet een groep gebruikers het besturingssysteem testen, maar zoals gebruikelijk belandde ook dit service pack op de BitTorrent netwerken.

Het nieuwste service pack is 684MB groot, aldus bloggers. De eerste bètaversie van het  service pack voor Vista dat beschikbaar was vroeg meer dan 3GB aan geheugenruimte en was dus stukken groter. Verschil is wel dat dit service pack in het iso-formaat werd geleverd. Het nieuwste service pack is in exe-formaat.

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk wanneer het eerste service pack voor Vista officieel op de markt komt. Microsoft zegt dat het ergens dit jaar verschijnt. Veel bedrijven wachten op het eerste service pack voordat zij overgaan tot implementatie van Vista.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Misschien onnodig, maar het eerste servicepack (die van 3Gb) was een ISO met Windows Vista met daarin SP1 geintegreerd!
De versie die nu te vinden is is ALLEEN het Service Pack, dus deze is over een bestaande versie van Windows Vista heen te installeren.

Groeten,
Helmer
http://blog.hznet.nl

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-08-29T11:38:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.