Internoc doet zaken met Gensys

Dit artikel delen:

Het Hoofddorpse bedrijf Internoc, dat netwerken van klanten op afstand beheert, heeft een marketingovereenkomst gesloten met Gensys. Dit bedrijf levert een zelf ontwikkelde system management tool.

Het platformonafhankelijke produkt bewaakt en analyseert de automatisering van mainframe tot aan de werkplek. Joop Bontjes, algemeen directeur van Gensys: "Wij kunnen niet voorzien in het werkplekbeheer. Nu we een overeenkomst hebben met Internoc, hoeven we niet meer 'nee' te zeggen tegen een klant die daarnaar vraagt. Andersom werkt het ook." Als de ene partner een klant regelt voor de ander, staat daar een bedrag tegenover van 5 tot 10 procent van de contractwaarde.
Zowel Internoc als Gensys richt zich op het middensegment van de markt. Rolf de Witt Huberts,president enceo van Internoc: "Heel grote bedrijven zullen zelf eennetwork operating center (noc) bouwen. Heel kleine zijn voor ons commercieel niet interessant. Voor de middenmarkt is de pijn van het netwerkbeheer het grootst." Joop Bontjes vult aan: "Het is een trend in de markt dat vooral het middensegment baat heeft bij dit soorttools. Er ontstaat een volumemarkt." Internoc voert ook gesprekken over samenwerking met ondermeer Novell, Dell en Compaq.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.