CA Unicenter steunt Oracle 8

Dit artikel delen:

Softwarebedrijf Computer Associates (CA) heeft nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan zijn Unicenter TNG-hulpmiddelenpakket voor systeembeheer. Hieronder bevindt zich ondersteuning voor Oracle's webserver en databank Oracle 8.

De zogenoemde Web Management Option is ontworpen voor het direct,real-time beheren van het prestatieniveau van web-applicaties op Oracle-servers. Dit omvat bijvoorbeeld controle op de processor-belasting. Daarnaast biedt de software een reeks analysemogelijkheden waaronder het meten van het aantal bezoekers op een website en welke specifieke webpagina's zij bekijken.
Op dit moment wordt een bèta-versie van deze web-beheerfunctionaliteit onderworpen aan tests. De software zal in de komende maanden uitkomen voor Windows NT en diverse Unix-varianten, aldus vice-president Yogesh Gupta van CA. De kosten lopen vanaf 1500 dollar. Daarnaast maakte de leverancier bekend dat de Unicenter TNG Oracle Agent nu ook verkrijgbaar is voor Oracle 8 op Windows NT. Deze software kost duizend dollar en houdt ondermeer de prestaties, capaciteit en configuratie van Oracle-databanken in de gaten. Tot op heden draaide de Oracle Agent voor Oracle 7 alleen op Unix-besturingssystemen.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-11-10T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.