Managed hosting door True

Bedrijf zet diverse SaaS-diensten op één dienblad

 

software service

Software-as-a-Service (SaaS) is een nieuwe fase ingegaan. De Amerikaanse leverancier van webdiensten 19Marketplace heeft namelijk Workplace2go gelanceerd, een product dat online bedrijfsapplicaties van verschillende aanbieders combineert en op één portal toegankelijk maakt.

Workplace2go is de naam van een nieuw product dat webdiensten van verschillende leveranciers in een portal samenbrengt. De portal biedt SaaS-producten van onder meer WebEx, Microsoft, Blackberry en McAfee.

Het concept, deze week gelanceerd door de Amerikaanse SaaS-aanbieder 19Marketplace, opent nieuwe mogelijkheden voor ondernemingen die zoeken naar het op afstand draaien van verschillende bedrijfsapplicaties, maar geen zin hebben in meerdere inlogmomenten. Klanten van Workplace2go hoeven slechts een keer in te loggen om bij de diverse diensten, waarop ze geabonneerd zijn, te komen (single sign-on).

Kruidenier

John Kryzkowski, algemeen directeur van 19Marketplace vergelijkt het product met een kruidenier die goederen van verschillende fabrikanten aanbiedt. "De sleutel is slimme merchandise en diensten voor onze klanten."

De portal biedt WebEx WebOffice, WebEx Web Conferencing, Microsoft Hosted Exchange E-mail, Blackberry Mobile E-mail, Good Technology Mobile E-mail, Arsenal Digital Remote Data Backup, LivePrism Spam Protection en McAfee TOPS voor desktop beveiliging. Met deze mix mikt 19Marketplace op bedrijven uit het mkb.

De prijzen lijken samen te hangen met de populariteit van de verschillende diensten. Zo kost het online anti-spampakket van LivePrism nog geen 2 dollar per maand, terwijl de e-mail exchange server van Microsoft 14 dollar kost.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2237028). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.