SAP presenteert zijn Internet-portaal

Dit artikel delen:

De Duitse erp-leverancier SAP grijpt de gebruikersconferentie Sapphire '99 in Philadelphia aan om het in mei aangekondigde Internet-portaal mySAP.com officieel te presenteren.

De deuren staan open, de klanten zijn welkom. Daarmee moet ook de onduidelijkheid en verwarring rond het portaal uit de wereld zijn geholpen (zie ook: Computable Online,Web-strategie erp-bedrijven zaait verwarring.)
SAP's portaal bestaat uit vier hoofdonderdelen: het marktplein, de werkplaats, de zakenscenario's en de applicaties. Het marktplein is een elektronischebusiness-to-business hub, die bedrijven in staat stelt e-handel met elkaar te drijven. De werkplaats is een bedrijfsomvattende portaal voor alle gebruikers binnen een onderneming. Het biedt de werknemers van een bedrijf een op het web gebaseerde, gepersonaliseerde interface voor alle taken die zij moeten vervullen.
Het onderdeel zakenscenario's biedt volgens SAP allerlei oplossingen voor e-handel, waaronder aan- en verkoop, arbeidsplanning, rechtstreekse dienstverlening aan klanten en interzakelijk kennismanagement. In het onderdeel applicaties ten slotte biedt SAP de meest uiteenlopende applicaties aan, die de overstap naar gestroomlijnde e-handel mogelijk moeten maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-15T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.