Microsoft komt met strip over ICT-helden

Microsoft publiceert online een dagelijkse stripreeks onder de naam HEROES happen {here}. De makers van de strip roepen ict'ers op om praktijkverhalen die als basis voor een grap kunnen dienen aan hen te melden.

Op Microsofts website is sinds deze week dagelijks een nieuwe aflevering te zien van een stripverhaal over ict'ers. De strips worden geproduceerd door Jordan Gorfinkel, een bekende Amerikaanse striptekenaar.

Suggesties welkom

De strip met de naam HEROES happen {here}, reflecteert volgens een tekst op de website van Microsoft "de echte levens van it-helden zoals jij". De tekst roept ict'ers op om suggesties voor de strip te melden: "We willen dat jij meehelpt om het verhaal te sturen!"

RSS

Geïnteresseerden kunnen dagelijks Microsofts website bezoeken of de strip bij zich laten bezorgen door zich via RSS te abonneren.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Vooralsnog is dit aleen maar een lokkertje voor het Silverlight product. Jullie weten toch dat MS kampioen marketing is.

Hey Computable, Hoeveel krijgen jullie van Microsoft om dit te publiceren? De marketing druipt er van af, vies gewoon ...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-01T10:29:00.000Z Jolein de Rooij


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.