Product: Citrix Workflow Studio

Dit artikel delen:

Citrix Systems introduceert Citrix Workflow Studio, een tool die klanten helpt om alles uit Citrix Delivery Center te halen, door de communicatie te arrangeren tussen verschillende Citrix-producten en de toepassingen van andere aanbieders.

Door gebruik te maken van Workflow Studio kunnen beheerders veel gemakkelijker processen integreren van verschillende Citrix Delivery Center producten die altijd gescheiden waren; zo kunnen ze samenwerken als een samenhangend systeem. Dit maakt het veel gemakkelijker voor klanten om Citrix oplossingen te integreren in producten van derde partijen, om zo end-to-end application delivery processes te automatiseren.

Workflow Studio bouwt verder op Microsoft .NET, PowerShell en Windows Workflow Foundation technologieën en is open en eenvoudig uit te breiden. Hierdoor is het gemakkelijker voor klanten om Citrix producten te integreren in bredere syteem management oplossingen van partners als HP, IBM en Microsoft. Het verzekert bovendien dat alle Citrix Delivery Center producten naadloos functioneren in omvangrijke bedrijfsomgevingen.
http://www.citrix.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-20T10:31:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.