Poll: Stapt jouw bedrijf over op Vista?

Dit artikel delen:

Lang verwacht, eindelijk gekomen: het eerste service pack van Vista is online beschikbaar. De belangrijke update van het besturingssysteem liet een tijd op zich wachten. Stap jij nu over op Vista, nu het eerste Service Pack er is?

De lezerspoll vind je in de kolom rechts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Als Microsoft Gold Parter was ons bedrijf al vroeg betrokken bij de implementatie van Vista. Op dit moment draait ongeveer 80% op Vista en dat zal nu zeker oplopen tot 100% met de zojuist gereleasde SP1. Voor mij als sysadmin blijft het behelpen aangezien het gross van de MMC niet kan draaien onder Vista en na de installatie van SP1 is de GPMC (Group Policy Management Console) verdwenen!? ... Virtuals (met XP) daarentegen bieden een tijdelijk alternatief.Als Microsoft Gold Parter was ons bedrijf al vroeg betrokken bij de implementatie van Vista. Op dit moment draait ongeveer 80% op Vista en dat zal nu zeker oplopen tot 100% met de zojuist gereleasde SP1. Voor mij als sysadmin blijft het behelpen aangezien het gross van de MMC niet kan draaien onder Vista...Virtuals (met XP) daarentegen bieden een tijdelijk alternatiefAls Microsoft Gold Parter was ons bedrijf al vroeg betrokken bij de implementatie van Vista. Op dit moment draait ongeveer 80% op Vista en dat zal nu zeker oplopen tot 100% met de zojuist gereleasde SP1. Voor mij als sysadmin blijft het behelpen aangezien het gros van de MMC niet kan draaien onder Vista...Virtuals (met XP) daarentegen bieden een tijdelijk alternatief.

@/Ruben Ottink
Kras in de grammofoonplaat?

Of een van de neveneffecten van Vista?

Ik wacht wel op de opvolger van Vista.

Ha ha Vista,

Denk anders! Het geavanceerde en naar mijn mening grafisch superieure Mac OS X is een fijn en probleemloos besturingssysteem. Ook het oudere MS XP werkt op mijn Intel Mac naar behoren.

Waarom dan kiezen voor iets als de Sagrada Familia?


Wij hebben echt niet zitten wachten op vista. Zijn overgestapt op Linux en Mac (mini macs) op de desktop.

Van de 15 werkplekken draaien er nog twee op XP. Ook die zullen op termijn vervangen worden.

Ben het eens met v. Paulissen: de mac is superieur qua gemak. Linux kan echter met een kleine inspanning een soortgelijke omgeving bieden.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-20T12:56:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.