Infotheek ontfermt zich over Gankema

Dit artikel delen:

Infotheek Groep uit Leiden neemt de activiteiten van het gefailleerde Gankema Computercentrum over. Deze pc-dienstverlener ging op 25 juni bankroet.

Infotheek neemt alle activiteiten over, inclusief alle klanten- en contractendossiers. Met een aantal ex-Gankema-medewerkers worden gesprekken gevoerd over het aangaan van een dienstverband. Met de overname van de boedel versterkt Infotheek zijn huidige activiteiten. Beide bedrijven kennen een sterke overlap in activiteiten.
 
Gankema Computercentrum werd in 1983 in Arnhem opgericht en verhuisde drie jaar later naar Oosterbeek. Daarna verhuisde het bedrijf naar Renkum waar het met zo'n veertig personeelsleden pc's en bijbehorende diensten verkocht aan het midden- en kleinbedrijf en het onderwijs. Het betrof het ontwerpen, installeren en implementeren van Novell Netware- en Windows NT-systemen en alle systemen in een Windows-omgeving. Ook beheerde en onderhield Gankema netwerken. Het bedrijf had tevens een eigen computerlijn - de Gankema PC - die door Infotheek zal worden voortgezet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-07-07T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.