SP3 voor XP online, maar niet voor Dynamics-gebruikers

Dit artikel delen:

De definitieve versie van SP3 voor Windows XP staat inmiddels online. Gebruikers van het retailsoftwareprogramma Dynamics wordt echter aangeraden SP3 pas te installeren zodra een extra fix beschikbaar is.

Microsoft heeft afgelopen woensdag servicepack 3 (SP3) voor besturingssysteem Windows XP alsnog beschikbaar gesteld. Het pakket kan via het Download Center, Windows Update en TechNet worden geïnstalleerd. Eind april stelde de softwaregigant het verschijnen van het pakket nog te elfder ure uit. Er was namelijk een compatibiliteitsprobleem geconstateerd bij het retailsoftwareprogramma Dynamics RMS.

Gebruikers van Dynamics RMS wordt voorlopig aangeraden SP3 nog niet installeren en te wachten op een extra fix. Die fix wordt momenteel nog getest. Een scan tijdens de installatie van SP3 zou gebruikers van Dynamics er op moeten wijzen dat zij de installatie op een later tijdstip moeten voltooien. Het compatibiliteitsprobleem doet zich trouwens ook voor bij het eerste servicepack van XP's opvolger Windows Vista. 

Nederlandse versie

Ook de Nederlandse versie van SP3 voor XP is inmiddels beschikbaar. De bestandsgrootte van het pakket is meer dan 300MB (inclusief stand-alone installer) en omvat tenminste duizend fixes. Voorlopig is SP3 alleen beschikbaar voor de 32bit-versie van XP en XP Media Center Edition. Microsoft verwacht de definitieve 64bit-variant van het servicepack voor eind 2008.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-08T15:52:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.