Capgemini en Bwise werken samen aan governance

Dit artikel delen:
Handen schudden

Ict-dienstverlener Capgemini gaat samenwerken met BWise, leverancier van software voor governance, risico en compliance (GRC). Het doel van de samenwerking is om het GRC-platform van BWise te combineren met de adviesdiensten van Capgemini. Zo moeten klanten van beide bedrijven sneller hun compliancedoelstellingen halen.

De Nederlandse tak van ict-dienstverlener Capgemini gaat samenwerken met BWise, leverancier van software voor governance, risico en compliance (GRC). BWise levert de software en Capgemini de aanvullende adviesdiensten, zoals de inzet van managementconsultants bij het herontwerp van bedrijven die reorganiseren. De samenwerking moet er voor zorgen dat klanten van beide bedrijven sneller en gemakkelijker hun governance-, risico- en compliancedoelstellingen halen.

Capgemini verwacht dat de samenwerking vooral zijn vruchten afwerpt voor grote internationale en beursgenoteerde bedrijven. De overeenkomst richt zich in eerste instantie op de Europese markt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-07-04T10:19:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.