ASM Europe verlengt contract met Bull

Dit artikel delen:

Chipmachinemaker ASM Europe verlengt het contract voor werkplek- en infrastructuurbeheer met Bull Nederland met anderhalf jaar. De overeenkomst heeft een waarde van anderhalf miljoen euro.

Bull Nederland heeft het contract voor werkplek-, netwerk- en serverbeheer met chipmachinefabrikant ASM Europe met anderhalf jaar verlengd. De overeenkomst vertegenwoordigt een waarde van anderhalf miljoen euro. Het gaat om een nieuw contract waarbij alleen voor het werkelijke gebruik van de werkplek-, netwerk- en serverbeheer wordt betaald.

Het verwachte aantal ondersteunde werkplekken komt gemiddeld uit op 550. De dienstverlener maakt per kwartaal een inventarisatie van de gebruikte capaciteit, omdat het aantal medewerkers van ASM regelmatig verandert. Bull levert de beheer- en helpdeskdiensten op afstand vanuit de hoofdvestiging in Amsterdam. Het contract heeft een looptijd van anderhalf jaar omdat ASM op termijn mogelijk wordt overgenomen door Applied Materials.

Uitbreiding

Het contract is een uitbreiding van de overeenkomst die Bull Nederland en ASM Europe sloten in 2003. Toen werd voor een bedrag van tussen de acht en tien miljoen euro een vijfjarige overeenkomst gesloten. Bij die overeenkomst was alleen de prijsafspraak over het werkbeheer flexibel. Voor het server- en netwerkbeheer werd een vast bedrag betaald.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-03T11:15:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.