Computable Awards 2008: Softwareleverancier van het jaar

'De nominatie onderstreept onze continuïteit'

Computable Award 4X3

Afas ERP Software, Google, Microsoft, Unit 4 Agresso en VMware zijn genomineerd voor softwareleverancier van het jaar. Computable vroeg de genomineerden om een reactie.

Afas ERP Software

Deze nominatie zien wij als erkenning vanuit de markt voor wat wij de afgelopen 12,5 jaar hebben bereikt. Meer dan 11.000 bedrijven maken gebruik van een erp-softwarepakket dat volledig is geïntegreerd en volledig compatibel is met Microsoft-producten. Afas heeft geen dealers, alleen eigen consultants. In tegenstelling tot de marktstandaard praat de eindgebruiker direct met de ontwikkelaar én de bouwer én de consultant. Bovendien hebben onze klanten inspraak in de ontwikkeling van het softwareproduct.
Bas van der Veldt, ceo

Microsoft

Onze nominatie voor de Computable Awards is fantastisch nieuws. Nederland is voor ons een belangrijke markt met zowel in de consumentenmarkt als de zakelijke markt een relatief hoge technologieadaptatie. Microsoft onderscheidt zich door het leveren van gebruiksvriendelijke software waarmee consumenten en bedrijven beter kunnen presteren. Dat is onafhankelijk van waar die software staat. Op de desktop, server of via internet, wij bieden de klanten de keuze.
Ernst-Jan Stigter, directeur Business en Marketing Organisatie

Google

Het is een grote eer dat we dit jaar opnieuw genomineerd zijn voor een Award in deze concurrerende categorie. We werken hard om naast de zoekmachine steeds met innovatieve oplossingen te komen die gebruik maken van het cloud-computing model. We zien dat consumenten, en ook bedrijven steeds vaker gebruik maken van cloud-computing omdat het snelle en efficiënte samenwerking tussen en binnen teams bevordert en eenvoudiger maakt.
Erik de Muinck-Keizer, territory manager

Unit 4 Agresso

De nominatie is een erkenning van onze vooraanstaande positie als leverancier van kwalitatief hoogstaande bedrijfssoftware en als goede werkgever voor onze duizend medewerkers in Nederland. De nominatie onderstreep onze continuïteit. Vorig jaar zijn we ook genomineerd in deze categorie. We zijn al 28 jaar actief als op de Nederlandse markt als producent en leverancier van branchegerichte bedrijfssoftware. We zijn een marktgerichte organisatie met gespecialiseerde werkmaatschappijen voor onder andere het middensegment in de groothandels- en logistieke markt, de accountancymarkt en de gezondheidszorg.
Jos Andeweg, directeur Benelux en Frankrijk

VMware

Deze nominatie is zeer belangrijk omdat onze gebruikers en daarmee de Computable-lezers aangeven hoe belangrijk de innovaties zijn die VMware mogelijk maakt. We zijn vooral gedreven in de  levering van hoge beschikbaarheid en verliezen kwaliteit daarbij niet uit het oog. Ons streven is zonder enige twijfel het verder uitbouwen van de bewezen kwaliteiten. We zijn gericht op innovatie applicaties voor in het datacenter en bij de eindgebruiker.
Anne-Mie Foucart, regional director Benelux

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-09-16T09:40:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.