Logica, BT en HP beheren Rijksinfrastructuur

Dit artikel delen:

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken besteedt het beheer van de ict-infrastructuur van P-Direkt en Rijksweb uit aan Match. Match is het samenwerkingsverband van Logica, BT en HP. Het contract heeft een looptijd van zeven jaar.

Een samenwerkingsverband van Logica, BT en HP gaat het beheer van de ict-infrastructuur van P-Direct en Rijksweb verzorgen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het samenwerkingsverband, dat de naam Match heeft, daartoe geselecteerd uit drie andere leveranciers.

Het contract heeft een looptijd van zeven jaar. Match krijgt tussen de zestig en honderdveertig miljoen euro voor deze klus. Op dit moment is het beheer van de verschillende ict-systemen van P-Direkt en Rijksweb nog ondergebracht bij de verschillende ministeries. De komende jaren wordt het beheer ondergebracht bij het samenwerkingsverband.

P-Direkt en Rijksweb

P-Direkt is het personeels- en salarisadministratiesysteem van de rijksoverheid. Rijksweb is de ict-dienst voor de Rijksoverheid. Ministeries kunnen op deze manier informatie met elkaar uitwisselen.

Logica is hoofdaannemer van het contract. BT verzorgt de hosting. HP is de solution provider.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

P-Direkt? Dat is toch dat shared service center project van Logica en IBM dat stilgelegd is omdat het niet aansloot bij wat de overheid wilde? Wordt dat nu beheerd?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-17T14:15:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.