InfraView onderaannemer bij werkplekbeheer OCW

Dit artikel delen:
Werkplek

InfraView wordt verantwoordelijk voor het licentiemanagement van het contract dat Atos Origin afsloot met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (ocw).

Atos Origin schakelt InfraView Solutions in voor het vierjarig contract met het ministerie Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (ocw). Daartoe hebben de twee partijen een overeenkomst gesloten. Atos Origin gaat de komende vier jaar 3700 werkplekken van het ministerie beheren.

InfraView Solutions wordt verantwoordelijk voor het Sofware Asset Management-proces. Het zal een centrale licentiedesk opzetten en deze de komende vier jaar operationeel houden. "De samenwerking met Atos Origin gedurende het aanbestedingstraject was bijzonder prettig en profesioneel", zegt Michel Hem, directeur van InfraView Solutions. Hij is verheugd over de overeenkomst.

Het contract van Atos Origin met het ministerie heeft een waarde van tenminste 45 miljoen euro. In het contract is de mogelijkheid tot verlening van maximaal zeven jaar voorzien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-10-21T11:39:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.