NEN besteedt ICT uit aan KMC Solutions

Dit artikel delen:

De kantoorautomatisering van het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) wordt uitbesteed aan KMC Solutions. De partijen hebben een driejarig contract getekend. Getronics beheerde hiervoor de ict-omgeving van NEN.

Het Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) brengt het beheer van de kantoorautomatisering onder bij KMC Solutions. Het contract is afgesloten voor drie jaar en heeft een waarde van 2,5 miljoen euro.

KMC Solutions wordt verantwoordelijke voor de volledige kantoorautomatisering van NEN. Een woordvoerder van de dienstverlener laat weten dat het Normalisatie-instituut geen ict meer in huis heeft staan. Alles is uitbesteed naar de Rotterdamse dienstverlener of bij andere leveranciers, bijvoorbeeld de websitehosting. Er gaan geen werknemers over naar KMC Solutions.

Getronics beheerde hiervoor de kantoorautomatisering van NEN. Er werd toen ook al samengewerkt met KMC Solutions. Zij namen de kantoorautomatisering en dienstverlening op de Novell-omgeving voor hun rekening.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-04T10:41:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.