Novaport neemt dienstverlener BSO-IT over

Novaport heeft Microsoft-dienstverlener BSO-IT overgenomen. Novaport wil hiermee een sterkere leverancier van hosted en managed applicaties worden.

Novaport richt zich op het leveren van hosted en managed solutions voor overheid, onderwijs, industrie en zakelijke dienstverlening. De technologische ontwikkelingen in de Hosted Solutions markt en het professioneel beheer van systemen en applicaties vragen om verdere specialisatie en schaalgrootte, aldus Novaport. Met de strategische overname van BSO-IT zegt Novaport een belangrijke stap te zetten in de ontwikkeling van een nieuw hosted en managed platform en verdere professionalisering van haar beheerservices.

Om een compleet aanbod te bieden werkt Novaport nauw samen met een aantal leveranciers in de markt van hardware, software en services en beschikt het over een eigen netwerk van partners met specifieke expertises. De ondersteuning van de overgenomen activiteiten gebeurt vanuit het hoofdkantoor in Hilversum. De hosted en managed solutions worden vanuit het datacenter in Amsterdam geleverd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-11-20T13:43:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.