Nieuwe directeur voor ITSMF Nederland

Dit artikel delen:

ITSMF Nederland, de vereniging voor it-beheer, krijgt een nieuwe interimdirecteur. Jan Hendriks volgt Arjen Droog op. De nieuwe directeur wil de vereniging naar een hoger professioneel niveau brengen.

Jan Hendriks wordt de komende drie tot zes maanden interimdirecteur van ITSMF Nederland. Hendriks volgt Arjen Droog op die vanaf 2006 directeur bij de vereniging was. Droog is 1 december directeur af, hij blijft wel nog betrokken bij ITSMF Nederland.

Hendriks is werkzaam bij Quint Wellington Redwood. Hij ontving in 1999 de IT Service Managers Award van het jaar. Daarnaast is hij corrector bij het Exin. De nieuwe directeur wil de vereniging de komende maanden naar een hoger professioneel niveau brengen. "In een korte tijd met het bestuur en de stakeholders uit de vereniging een meerjaren visie ontwikkelen en operationaliseren is een prachtige interim opdracht", zegt Hendriks.

ITSMF Nederland is een vereniging op it-servicemanagement en it-managementgebied. Ongeveer 450 bedrijven en organisaties zijn lid van de vereniging.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-12-04T10:14:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.