Tinguely-groep besteedt werkplekbeheer uit

Dit artikel delen:

Het ict-beheer van de werkplekken en servers van de Tinguely-groep wordt uitbesteed aan Kender Thijssen. De bedrijfszorgverlener zocht een ict-dienstverlener die flexibel is. Tinguely verplaatst de back-up en storageomgeving naar zijn datacenter, dat volledig is gevirtualiseerd.

De Tinguely-groep besteedt het ict-beheer uit aan Kender Thijssen. Tinguely is het moederbedrijf van verschillende arbo-dienstverleners, waaronder Maetis. Het gaat bij de uitbesteding om het beheer van vijfhonderd vaste en mobiele werkplekken en zestig servers. Er is niet bekend gemaakt wat de waarde is van het contract. Algemeen directeur Ron Dikhoff van Kender Thijssen noemt het een grote deal.

De back-up en opslagomgeving komt bij de ict-dienstverlener te staan. Het datacenter is volledig gevirtualiseerd. Inmiddels is het migratietraject naar de nieuwe virtuele datacenters gestart. Tinguely zocht een ict-dienstverlener die flexibel is.

Helpdesk

Daarnaast wil het een snelle en betrouwbare helpdesk. "Onze bedrijfsartsen zijn als dagelijkse gebruikers veel op pad en moeten via het internet altijd toegang kunnen hebben tot de eigen applicaties. Dat geldt ook voor onze klanten die online het verzuim registeren", zegt directeur John van Hoof.

Tinguely-groep heeft negen dochterondernemingen op het gebied van bedrijfsgezondheid. Maetis, Reaned, GIMD en Skills zijn enkele van deze dochters

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-01-22T10:29:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.