SAP en Microsoft integreren hun producten

Dit artikel delen:

SAP heeft een partnership gesloten met Microsoft. De bedoeling is om de mogelijkheden van SAP-toepassingen en van Microsoft Office op elkaar af te stemmen.

SAP en Microsoft werken al 10 jaar samen, maar de nieuwe overeenkomst gaat volgens de twee bedrijven naar een dieper technologisch vlak.
Een betere integratie tussen SAP’s integratieserver Netweaver en Microsofts .Net-ontwikkelsoftware moet bedrijven in staat stellen om functionaliteit te delen tussen SAP-bedrijfstoepassingen en Microsoft Office.


Volgens SAP’s CEO Henning Kagermann kunnen bedrijven hun investeringen beter laten renderen dankzij een verbeterde interoperabiliteit tussen de twee softwareplatformen.


Deze zomer komt er een bèta-ontwikkelaarskit waarmee .Net-softwareonwikkelaars extra mogelijkheden kunnen creëren voor SAP’s Enterprise Portal in combinatie met Windows.


In augustus moet de volgende versie van de SAP .Net Connector klaar zijn, waarmee bedrijven hun SAP-toepassingen gemakkelijker kunnen integreren met .Net-systemen. De nieuwe versie zal onder meer beschikken over ruimere ondersteuning voor Visual Basic .Net, een betere integratie met Visual Studio .Net, en betere beveiliging en controlemogelijkheden.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-05-14T10:01:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.