Getronics opent servicecenter in Sittard

Dit artikel delen:

Getronics opent een tweede Global Service Center in Zuid-Limburg. Er was al een vestiging in Beek. De nieuwe vestiging staat in Sittard. Het bedrijf wil ongeveer tweehonderd medewerkers werven in Zuid-Limburg.

Ict-dienstverlener Getronics opent een Global Service Center in Sittard. Het is het tweede servicecentrum in Zuid-Limburg. Het bedrijf had al een servicecenter in Beek. In het dienstencentrum ondersteunt Getronics klanten in de Benelux bij storingen en aanpassingen in hun ict-systemen.

De dienstverlener verwacht uiteindelijk zeshonderd medewerkers in Zuid-Limburg aan het werk te zetten. In 2008 werkten er 392 werknemers in het center in Beek. "Vooral in Limburg zoeken we het komende jaar nog een paar honderd nieuwe medewerkers", zei een woordvoerder bij de presentatie van de jaarcijfers van moederbedrijf KPN.

Trainingen en cursussen

Het bedrijf wil deze werknemers vooral werven in de regio Zuid-Limburg. Zij krijgen trainingen en cursussen, onder andere Microsoft-certificeringen, zodat ze in het servicecenter aan de slag kunnen. Getronics heeft vier Global Service Centers, namelijk in Beek, Boedapest, Glasgow en Kuala Lumpur.

Moederbedrijf KPN schreef bij de publicatie van de jaarcijfers dat Getronics geen nieuwe werknemers meer zou aannemen, vooral omdat het veel mensen momenteel niet kan plaatsen bij projecten. Het bedrijf ontkent echter een vacaturestop te hebben. Volgens de woordvoerder wil Getronics het komende jaar nog 1100 nieuwe medewerkers werven.  "We kijken kritischer naar de vacatures. We zijn wat behoedzamer met de wervingsdoelstellingen. Maar van een vacaturestop, of dat we stoppen met werven, is geen sprake."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-02-04T10:59:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.