Inter Access beheert Amsterdamse ICT

Dit artikel delen:

Gemeente Amsterdam besteedt vier onderdelen van zijn ict uit aan dienstverlener Inter Access. Het gaat om strategische ict-vraagstukken, project- en lijnmanagement, systeemontwikkeling en beheer en onderhoud. Amsterdam en Inter Access sloten een overeenkomst voor twee jaar met een optie voor verlenging van maximaal twee jaar. De opdracht werd verstrekt na een Europese aanbesteding waaraan in totaal 33 partijen deelnamen.

Inter Access heeft al vanaf de oprichting in 1979 contacten met Gemeente Amsterdam. Zo ontwikkelde het bedrijf samen met het toenmalige GCEI (Gemeentelijk Computercentrum Elektronische Informatieverwerking) het GBA/GBS-systeem voor Amsterdam.

Eerder dit jaar sloot Inter Access een soortgelijke mantelovereenkomst met Den Haag voor dienstverlening op het gebied van beheer en ondersteuning. Inter Access levert Gemeente Den Haag diensten op het gebied van onder meer systeembeheer, netwerkbeheer, gebruikersondersteuning, applicatiebeheer, functioneel beheer, databasebeheer, servicedesk en servicemanagement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Gemeente Amsterdam

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-29T11:28:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.