Bull beheert dienstverlening met Priox

Dit artikel delen:

De Franse ict-dienstverlener Bull kiest software van de Nederlandse leverancier Priox voor het managen en monitoren van zijn nationale en internationale dienstverlening. Het gaat daarbij om afspraken met klanten over managed services en outsourcing. Naast enkele Nederlandse Bull-vestigingen zullen ook internationale vestigingen en Bull-partners met het Priox-pakket werken.

De software biedt de dienstverlener de mogelijkheid de prestaties van zijn managed services- en outsourcing-organisatie bij zijn klanten in real-time te volgen via zogeheten dashboards. Daarmee wordt het voor mogelijk om snel in te grijpen, wanneer dat nodig is. Klanten kunnen zich hierdoor concentreren op hun primaire bedrijfsprocessen.

Op de servicedesk biedt Priox een programma voor de registratie en afhandeling van incidenten. De basis hiervoor zijn de veel gebruikte ITIL-processen. Die informatie vormt de basis voor het bewaken van de prestaties van de organisatie.

Webinterface

Bull gebruikt de Priox Service Management Suite nu alleen nog binnen de eigen organisatie, maar wil op korte termijn ook klanten met de software laten werken. Die krijgen toegang via een webinterface. Daarmee kunnen zij zelf meldingen van incidenten aanmaken. Dat bekort de doorlooptijd en wordt de dienstverlening voor de klant transparant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-10-08T14:49:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.