Managed hosting door True

Pink Elephant fuseert met SSB-ict

Dit artikel delen:

Dienstverleners SSB-ict en Pink Elephant slaan de handen ineen. Voor beide bedrijven is de fusie nodig om hun klanten een breder portfolio te kunnen aanbieden, vertelt directeur Jan-Dirk Krispijn van SSB-ict. 'Wij hebben een goede naam in technisch beheer en Pink Elephant juist in diensten voor proces- en projectmanagement.'

De consultancy-activiteiten van SSB-ict gaan verder onder de naam Pink Elephant, terwijl de beheeractiviteiten onder eigen naam blijven bestaan, zegt Krispijn. Hoewel de fusie officieel nog niet is afgerond, werken de twee bedrijven nu al op operationeel niveau als één organisatie. 'We hopen alle papierwerk voor het eind van dit jaar te hebben afgerond.'

Krispijn verwacht dat de fusie de organisatie meer ruimte voor innovatie biedt. 'Net als iedereen hebben wij last van de slechte economische situatie. Toch is het juist nu van belang om nieuwe diensten te ontwikkelen en op de markt te zetten.' Zo ontwikkelde zijn bedrijf kortgeleden een product waarbij e-mail, telefonie en back-up als schaalbare webdiensten worden aangeboden aan het midden- en kleinbedrijf. De directeur zegt ook te werken aan de ontwikkeling van een nieuw beveiligingsproduct.

Doelstelling

Bij SSB-ict werken zestig medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in Rhenen en boekte in het afgelopen boekjaar een omzet van 6,5 miljoen euro. Pink Elephant telt vijftien medewerkers, terwijl het bedrijf voor het gehele jaar 2009 een doelstelling had om door te groeien tot veertig tot vijftig man. Gezamenlijk hopen de bedrijven in 2010 meer dan honderd medewerkers te krijgen.

Eerder vertelde operationeel directeur Peter Latenstein van Pink Elephant dat zijn bedrijf last heeft van de naamsbekendheid: mensen verwachten grote budgetten en financiële buffers, terwijl het een startende onderneming is. Pink Elephant keerde begin 2008 terug op de Nederlandse markt, na jaren van afwezigheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Je kunt intern zoveel doelstellingen hebben als je maar wilt.
Extern, is een heel ander verhaal.
Een leuk stukje huiswerk voor die directeur van jullie.

In afwachting van alle, maar dan alle vragen die ik hem heb gesteld, en onthou één ding heel goed:
Wanneer je bussines wilt bedrijven,dan moet je ook wat te vertellen hebben.
Met binair gerotzooi houdt Microsoft zich al jaren bezig en jullie dachten daarboven uit te komen,nog afgezien,wat de wtenschappelijke bijdrage.
Kletsmajoors zijn jullie en daar barst het van in deze maatschappij.

Met vriendelijke groet.

Dirk Cornelis Krispijn.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-17T10:17:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.