Atos vervangt Getronics bij werkplekken Stork

Dit artikel delen:

Stork Industry Services, een dochteronderneming van technologieconcern Stork, heeft een contract gesloten met ict-dienstverlener Atos Origin voor het beheer van zijn werkplekken. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar. De waarde ervan maken de bedrijven niet bekend. Tot oktober 2009 verzorgde ict-dienstverlener Getronics het beheer van de werkplekken van de Stork-dochter.

Atos Origin wordt verantwoordelijk voor het beheer van 1800 werkplekken van de vierduizend die Stork totaal heeft. De verwachting is dat dit aantal in de loop van de tijd groter wordt. ‘Stork Industry Services is onderdeel van Stork Technical Services. Verwacht wordt dat dit onderdeel gaat groeien, niet alleen in de Benelux, maar ook in Europa. Atos Origin groeit hierin mee met het aantal werkplekken dat het gaat beheren', zegt een woordvoerder van de ict-dienstverlener. De dienstverlener wordt ook verantwoordelijk voor het beheer van de serveromgeving.

Uniforme desktops

Het technologieconcern werkt wereldwijd met een uniforme desktops. Volgens Stork-cio André Haket sloot de oplossing ‘Adaptive Workplace van de ict-dienstverlener het beste op deze strategie aan. ‘Atos Origin biedt de beste oplossing op het gebied van flexibiliteit, pragmatisme en transparantie.'

De Stork-dochter sloot in 2003 een vijfjarig contract met ict-dienstverlener Getronics. Het ging om een contract voor het beheer van 1300 werkplekken. Het contract had een waarde van tien miljoen euro. Getronics verzorgde in 2009 ook het beheer van de werkplekken van Stork. In 2009 tekende Atos Origin het contract met het technológieconcern.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-27T10:09:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.