T-Systems met Scholten Awater in werkplekken

Dit artikel delen:
Werkplek

T-Systems en Scholten Awater hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de werkplekomgeving. T-Systems levert beheerdiensten; Scholten Awater is als grootste it-wederverkoper op de zakelijke markt sterk in hardwarediensten. Door samen te werken op grotere schaal verwachten de twee bedrijven betere service tegen lagere kosten te kunnen bieden. Ook verwacht T-Systems zich beter te kunnen profileren als werkplekdienstverlener op de grootzakelijke markt in Nederland.

T-Systems is de afgelopen jaren gegroeid in hosting en netwerkbeheer en wil de komende jaren groeien op gebied van werkplekbeheerdiensten. Het bedrijf beheert momenteel wereldwijd ongeveer 1,5 miljoen werkplekken. Om grootzakelijke klanten breder te bedienen, bouwt T-Systems een mondiaal netwerk voor werkplekbeheerdiensten op afstand. Door de samenwerking met Scholten Awater zegt de ict-dienstverlener nu ook Nederlandse klanten werkplekbeheerdiensten te kunnen aanbieden.

'Tot nu toe hebben wij ons voornamelijk gericht op de back-end van onze grootzakelijke klanten. Dankzij de samenwerking met Scholten Awater kunnen we ons portfolio uitbreiden met front-end-diensten', zegt Ton van den Berg, algemeen directeur Nederland van T-Systems. 'De meerwaarde van Scholten Awater voor onze organisatie en klanten zit vooral in hun logistieke apparaat, de schaalgrootte en landelijke dekking op het gebied van werkplekbeheer.'

Andere partners

Overigens werkte T-Systems reeds samen met Scholten Awater. Daarbij levert de hardwaredienstverlener uit Lent bij Nijmegen it-producten aan T-Systems en diens eindklanten. De wederverkoper werkt als onderaannemer voor hardwareleveringen eveneens samen met ict-dienstverleners als Atos Origin, IBM, Logica, Fujitsu, Ciber en Getronics.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-13T13:16:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.