Inter Access houdt licentiebeheer IBM en Oracle

Inter Access

Inter Access besteedt alleen de Microsoft-licentieactiviteiten uit aan Comsoft Direct. De automatiseerder blijft de licentieactiviteiten voor IBM- en Oracle-software zelf doen. Met Comsoft liep al een samenwerking voor de inkoop van Microsoft-licenties. Door deze te intensiveren verwacht Inter Access zijn dienstverlening aan klanten te kunnen verbeteren en uitbreiden.

Eerder meldde Inter Access dat het het grootste deel van zijn softwarelicentieactiviteiten onderbrengt bij Comsoft Direct, een dochteronderneming (standplaats Schiphol) van de Duitse firma Bechtle AG. Eén medewerker stapt over van de Hilversumse it-dienstverlener naar Comsoft. De automatiseerder treedt voortaan op als implementatiepartner van deze licentiespecialist. Inter Access houdt het licentiemanagement voor IBM- en Oracle-software wel in huis.

Comsoft trad voor Inter Access al op als wederverkoper voor de inkoop van Microsoft-licenties bij grootzakelijke klanten. Door de rest van de licentietaken uit te besteden aan deze specialist verwacht Inter Access klanten een beter en uitgebreider dienstenaanbod te kunnen doen. Comsoft is bijvoorbeeld goed op de hoogte van de uiteenlopende licentiemodellen die er circuleren. Daarnaast wordt het bedrijf verantwoordelijk voor het software assetmanagement, het begeleiden van het inkoopproces en het regelen van aanbiedingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-29T10:32:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.