PC-Ware beheert softwarelicenties Volvo

Dit artikel delen:

De Zweedse autofabrikant Volvo Car heeft een overeenkomst met PC-Ware ondertekend voor het centrale beheer en de inkoop van softwarelicenties. Deze overeenkomst omvat de wereldwijde softwarevoorziening en het management hiervan voor de gehele Volvo Car-organisatie. Het Ford-concern stootte in maart 2010 Volvo Car Corporation af.

Eerder dit jaar is Volvo Car Corporation verkocht door Ford Motor Company, waardoor een apart licentiecontract noodzakelijk werd voor de Zweedse autofabrikant. Door de overeenkomst met PC-Ware is Volvo Cars in staat het complete beheer van software van een groot aantal leveranciers te centraliseren.

Het ‘PC-Ware Licence Center' zal als spil fungeren bij het beheer van softwarelicenties, het monitoren van licentieovereenkomsten en de advisering rondom licentievraagstukken. PC-Ware zal ook als een adviesorgaan voor Volvo Car fungeren in onderhandelingen met softwarefabrikanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-04T16:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.