Inter Access beheert Haagse .Net-applicaties

Dit artikel delen:

De gemeente Den Haag heeft een raamovereenkomst met Inter Access gesloten voor de levering van applicatiebeheerdiensten voor een aantal .Net-applicaties. Het betreft systemen die bij de dienst Publiekszaken in gebruik zijn. De automatiseerder zal verder in beperkte mate worden ingezet bij de doorontwikkeling van de applicaties. De contractperiode beslaat 36 maanden met een optie tot verlenging van een periode van twaalf maanden.

Inter Access won de opdracht in een aanbesteding waaraan ook drie andere partijen meededen. Voor de automatiseerder, die van de lokale overheid een speerpunt heeft gemaakt in het beleid, is de opdracht een opsteker. Het bedrijf is krap bij de kas en kreeg afgelopen juni nog een achtergestelde lening van 2,5 miljoen euro van grootaandeelhouder Rabo Participaties (Rapar).

Eerder dit jaar sleepte Inter Access na een aanbesteding een grote opdracht binnen om bij de gemeente Leeuwarden een nieuwe werkplekinfrastructuur te installeren met softwarevirtualisatie en faciliteiten voor tele- en thuiswerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Beste Rick,

Doet het nou echt zo zeer om goed nieuws over Inter Access te schrijven?

@GoedNews: Rik heeft al tijden frustraties richting Inter Access. Als Inter Access in 2010 een Computable Award ontvangt, vraagt Rik zijn collega het stuk te schrijven. Allemaal losgeslagen speculaties voert deze man.

@GoedNews en @Objectivus
Klinkt alsof de frustratie niet bij de journalist ligt maar meer bij jullie.

Als ik het artikel van 25/10 lees over de fragiele positie van Inter Access, extra benodigde leningen en druk van banken is er inderdaad niet zoveel goed nieuws te melden...

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-18T11:28:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.