Centric ondersteunt KPMG bij werkplekbeheer

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Centric heeft een contract gesloten met advies-en accountantskantoor KPMG Nederland voor het beheer van vierduizend werkplekken. Het gaat om het operationeel werkplekbeheer op veertien locaties in Nederland. Het werkplekbeheer omvat de tweedelijns dienstverlening op het gebied van software en hardware. Daarnaast adviseert een consultant van de ict-dienstverlener het advies- en accountancybedrijf bij het doorlichten en verbeteren van de ict-processen.

Centric plaatst een coördinator bij KPMG. Die persoon zal zowel medewerkers van de dienstverlener als werkplekbeheerders van KPMG aansturen. Het gaat om 19 medewerkers van Centric en 19 medewerkers van KPMG.

Een woordvoerder verduidelijkt dat KPMG de regie houdt over het werkplekbeheer. Centric helpt bij de uitvoering van het beheer.

De dienstverlener meldt dat het contract voor werkplekbeheer volgt op een migratieproject waarbij KPMG is overgestapt op Windows 7 en Office 2007. Dat gebeurde nadat Centric een audit uitvoerde bij het advies- en boekhoudbureau.

Centric en KPMG sloten in 2006 een mantelovereenkomst voor het leveren van ict-trainingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-10T11:35:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.